O Nama

Kompanija Park AG osovana je 1990. godine. Sve je krenulo od dva osnivača i njihove ideje o proizvodnji kvalitetnih kozmetičkih proizvoda za zaštitu od sunca, baziranih na prirodnim sastojcima šargarepe i maslinovog ulja.

Preduzeće danas poseduje preko sto kvalitetnih proizvoda u svom proizvodnom programu, svrstanih u nekoliko brendova:

  • TOP TEN
  • PROPANTHEN
  • HYGI
  • STING KING

Tokom proteklih godina gradili smo naše snove i investirali u naše zaposlene, i tako zajedno razvijali našu kompaniju. Proizvodi Park AG-a su zastupljeni u većini domaćih i stranih maloprodajnih objekata kao što su trgovinski lanci, drogerie, apotekarske ustanove, prodavnice mešovite robe. Osim na domaćem, zastupljeni smo i na regionalnom tržištu. Razvijamo se polako, s konstantnim godišnjim rastom. Trudimo se da napredak postižemo doslednim kvalitetom koji je rezultat višedecenijskog iskustva, znanja naših stručnjaka i vrhunskih sirovina u koje ulažemo.

Zadajući sebi nove ciljeve kojima težimo i koje ostvarujemo, želimo da utičemo i na kvalitet naše tržišne sredine u kojoj sebi i drugima postavljamo najviše standarde za proizvode domaćih proizvodaća.


Priroda nas inspiriše!


I dalje verujemo u vrednost prirodnih proizvoda baziranih na velikim domaćim resursima iz riznica netaknute prirode. Bogatstvo bio-raznolikosti domaće flore, uz dodatak prirodnih ekstrakata biljaka iz nama bliske blage mediteranske klime, predstavlja osnov za visoko kvalitetne blagotvorne odlike naših proizvoda. Ljubav prema prirodi nam je inspiracija za nove ideje i proizvode.