Kupovina i registracija

U cilju obezbeđivanja brze i lake kupovine omogućili smo vam tri opcije proručivanja putem našeg online shop-a. Proizvode možete poručiti kao:

  1. registrovani korisnik,
  1. kao gost (nema potrebe za registracijom) 
  1. ili putem telefona: +381 63 608284

  1. Kupovina kao registrovani korisnik

Ukoliko želite da izvršite porudžbinu kao registrovani korisnik morate se prvo registrovati i ulogovati ili se ako ste već registrovani, samo se ulogovati putem vašeg naloga. Registracija novog i logovanje na postojeći nalog, vrši se veoma lako – klikom na link MOJ NALOG. Prednost poručivanja putem registracije jeste brzina, jer su podaci koji su potrebni za realizaciju porudžbine i slanje već sačuvani u našem sistemu i nije potrebno da ih za svaku porudžbinu ponovo unosite.

2. Kupovina kao gost (neregistrovani korisnik)

Ukoliko iz nekog razloga ne želite da se registrujete i pratite istoriju svojih porudžbina, porudžbine preko našeg web sajta dostupne su i kao gost (neregistrovani korisnik). Ukoliko želite da obavite kupovinu bez registracije, samo dodajte proizvode u korpu i idite na plaćanje. Na stranici za plaćanje, nemojte da čekirate box „Napravi nalog“, već kada popunite sve neophodne podatake, kliknite na dugme „Naručite“.

3. Kupovina telefonom

Ukoliko želite da izvršite porudžbinu telefonom, možete to učiniti pozivom na broj +381 63 608284.